Artiestenparade
Wij organiseren de gezelligste artiestenfeesten

Ode aan Hazes

Artiestenparade.com presenteert Ode aan Hazes, een gezellige middag of avond uit met de muziek van Nederlands bekendste zanger.
Gedurende de avond komt het repertoire van André Hazes voorbij, het is geen avond met enkel Hazes-muziek maar Hazes is de basis.

Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Zowel de oudere maar ook de jongere generatie draaien nog elke dag zijn albums en zingen luidkeels mee. wie kent ‘ Een beetje verliefd’, ‘De vlieger of de hoogste tijd nu niet?  Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen! Tijdens de "Ode aan Hazes" avonden hoor je zijn bekende maar soms ook minder bekende nummers allemaal voorbij komen. U kunt de Ode aan Hazes avond ook boeken als compleet concept voor uw bedrijfsfeest. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden. 

De eerste editie die plaats vond in Vlaardingen was al gelijk een groot succes en ook de 2e editie in April belooft weer een groot succes te worden.

De tweede editie vindt plaats op 11 April in Bergen op Zoom bij de Zoomlanderij.


 


Op deze avond zijn de volgende artiesten te beleven:
* Frank van Etten
* Dimi zingt Hazes
* Mike Musters 
* Gio Swikker
* Ruud Swaan
Kaarten besteld u natuurlijk via deze website.